О скупу

prof dr Petar Milosavljevic

 

Научни скуп је проистекао из потребе друштва Милоша Милојевића да активније и свеобухватније расвели научно деловање истакнутог Милоша Милојевића, како у књижевности, историји, ослободилачким ратовима тако и у несебичном залагању за очување православне вере и српства у суштини, што ће свакако у будућности бити неке од надолазећих тема на којима ћемо активно радити.

 

 

Akd prof. dr Radomir Djordjevic

Научни скуп представља свеобухватан приступ у расветљавању разних непознаница које и даље владају када је у питању лик и дело неумрлог Милоша С. Милојевића.

 

Захваљујући раду друштва и несебичним залагањем наших истрајних сарадника мисија спознаје и враћања заслужног великана наставља се организовањем сад ДРУГОГ скупа и то баш у месту рођења, рекли би на изворишту истине, у Милошевој родној Црној Бари (некадашњем Јордан-у), у месту где се Дрина љуби Саву.

 

General kopnene vojske Srbije Milosav Simovic

Пред нама је Други научни скупа са међународним учешћем који се у родној Милошевој Црној Бари одржава у оквиру сада већ традиционалне међународне манифестације "Дани Милоша С. Милојеивћа" - Црна Бара.

Верујемо да ће занимљив приступ као и атрактиван и јединствен кулутуно-уметнички програм манифестације бити довољан повод да се у летњим јунским данима дружимо на ушћу Дрние у Саву у нашој Црној Бари у Мачви.

Зато Вас и позивамо - будите наши гости.

Организациони одобр скупа.

ИНТЕРНЕТ КЊИЖАРА

Књиге

Достава

Контакт

ЛОКАЦИЈА

ПОСЛОВНИ ПОДАЦИ

Удружење „Милош Милојевић“

В.Марјановића бр.6, Црна Бара
ПИБ: 110071060
Матични број: 28231504

Текући рачун:

200-2885130101013-82

Design by Novica.info